Retourneren

Mag ik mijn product retourneren?

Wij willen graag dat je tevreden bent over onze Lollypop zelftest. Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring op de hoogste stellen de overeenkomst te herroepen. Dit doe je door het retour op deze pagina, middels het online retourformulier, aan te melden.

Je mag je bestelling terugsturen mits:

  • De verpakking van de Lollypop Zelftesten niet is geopend en de doos nog geseald is. Vanwege gezondheidsredenen of omwille van de hygiëne kunnen deze producten niet retour worden genomen als de zegel is verbroken. 
  • De Lollypop zelftesten compleet in originele verpakking aanwezig zijn en niet zijn beschadigd.

Bij het niet naleven en/of ontbreken van bovenstaande punten, mogen we de retouraanmelding weigeren.  

Hoe stuur ik een product retour?

Lees hieronder hoe je je artikel terug kunt sturen:

  • 1. Online aanmelden – Meld het product aan voor retourzending via onderstaand contactformulier. 
  • 2. Vul het retourformulier in – Bij je bestelling is er ook een retourformulier bijgesloten. Ben je het formulier kwijt? Of is er geen formulier bijgesloten? Download het formulier hier.
  • 3. Opsturen – Geef het pakket in originele staat af bij een vervoerder met het retourformulier. Het retouradres is: Groeneweg 23, 2718 AA Zoetermeer. De kosten van retour zijn voor eigen rekening. Bewaar je verzendbewijs goed! 
  • 4. Geld terug – De retourzending wordt gecontroleerd. Binnen 14 dagen na ontbinding/goedkeuring storten we het aankoopbedrag terug op hetzelfde rekeningnummer als waarmee je hebt betaald. Mocht het rekeningnummer onbekend zijn bij ons dan nemen we contact met je op.

Retourformulier

Scroll naar top